Lemi Filozof, Rami Kütüphanesi'nde çocuklarla bir araya geldi

Lemi Filozof, Rami Kütüphanesi'nde çocuklarla bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Oyuncu ve yazar Lemi Filozof, Rami Kütüphanesi'nde düzenlenen, "Lemi Abi ve Zuzi: Uzay Macerası" başlıklı etkinliğe katıldı.

İSTANBUL (AA) - Oyuncu ve yazar Lemi Filozof, Rami Kütüphanesi'nde düzenlenen, "Lemi Abi ve Zuzi: Uzay Macerası" başlıklı etkinliğe katıldı.

Kütüphaneden yapılan açıklamaya göre, etkinliğe 50 depremzede öğrenci de konuk oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Filozof, ilk kitabı "Lemi Abi ve Zuzi: Uzay Macerası"nın çocuklarla buluşmasından memnuniyet duyduğunu aktardı.

Çocukların çok duygusal ve akıllı olduğunu dile getiren Filozof, "Gelecek nesil müthiş geliyor. Bana da çok sevgi dolu yaklaştılar, çok misafirperverlerdi. Hepsine teşekkür ederim. Gayet güzel bir etkinlikti." değerlendirmesinde bulundu.

- "Zuzi, XT-50 gezegeninde yaşayan bir uzaylı arkadaşım"

Zuzi'nin, 2 sene önce YouTube kanalında program yapmaya başladığında ortaya çıkan bir uzaylı çocuk karakteri olduğunu belirten Filozof, "Kendisi aslında bir kukla. Onu oynatan var. Sonra bir ses mühendisliğinden geçiyor ve Zuzi'nin sesi haline geliyor. Zuzi karakteri aslında XT-50 gezegeninde yaşayan bizim galaksimizden, Samanyolundan çok uzakta yaşayan bir uzaylı arkadaşım. Yaşı küçük tabii ki benden." ifadelerine yer verdi.

Filozof, çocukluğundan itibaren uzayı merak ettiğini ve her zaman bir uzaylı arkadaşı olması istediğini aktararak, şunları kaydetti:

"Zuzi'nin çok uzak diyarlardan, galaksilerden bir arkadaşım olarak ortaya çıkmasını sağladım. Ona dünyayı, insanı, bizim nasıl canlılar olduğumuzu, dünyayı nasıl gördüğümüzü, duygularımızın, yaşamımızın, savaşlarımızın, iklimimizin, tarihimizin nasıl geliştiğini, Samanyolu'nda nasıl gezegenler olduğunu anlatmak istedim. Böyle bir arkadaşım olsun istediğim için bir anda Zuzi çıktı ortaya."

Biraz da komik bir tipi olan Zuzi'nin çocukların aklında kalacağını düşündüğünü sözlerine ekleyen Filozof, "Aslında dünya hakkında söylemek istediğim şeyleri Zuzi'ye anlatmak istedim. O yüzden bizden çok uzakta, bir uzaylı karakter kaleme aldım." değerlendirmesini yaptı.

YouTube kanalındaki videolara ve kitabında anlattığı hikayeye değinen Filozof, Lemi ile Zuzi'nin maceralarının devamını anlatılacağı ikinci kitabın fikir olarak hazır olduğuna vurgu yaptı.

Söyleşide keyifli vakit geçiren çocuklar, daha sonra Lemi Filozof ile sohbet etti ve hediye edilen kitaplarını imzalattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.