Levent Kırca Erdoğan'a cevap verdi !

Levent Kırca Erdoğan'a cevap verdi !

Levent Kırca, Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısındaki sözlerine böyle cevap verdi: Bana bir şey olursa sorumlusu Tayyip Erdoğan’dır...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , partisinin dünkü Meclis grup toplantısında isim vermeden Levent Kırca 'yı eleştirdi. Erdoğan, "Biri çıkmış Londra’da İstanbul’un artık kurtarıldığından bahsediyor. Tüm bunlarla ilgili hukuk yollarını da çalıştıracağız. Bu da tabi sözde sanatçı. Almış eline megafonu orada sanatını icra ediyor. Bunun da hesabını vermesi lazım. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacaktır. Millet iradesini gasp etmek o kadar kolay değil" ifadelerini kullandı.

Levent Kırca, Başbakan'ın bu sözlerine Ulusal Kanal’dan cevap verdi. Kırca, “Buradan savcılara ve yargıçlara duyuruyorum, bana bir şey olursa sorumlusu Tayyip Erdoğan’dır. Başıma bir şey gelirse devrimci arkadaşlarım korkmadan yollarına devam etsinler” dedi. Kırca, Taksim direnişi ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalar için “Kanunsuz bir şey söylemedim aynı sözleri bugün de söylüyorum, Ben Cumhuriyeti savundum. Cumhuriyeti savunmak suçsa bu suçu işlemeye devam edeceğim” diye konuştu.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum