Libya,Mısır,Tunus,İran,Yemen...İslam Alemi Ayakta!

Libya,Mısır,Tunus,İran,Yemen...İslam Alemi Ayakta!

Silkin ve Ayağa Kalk!İslam Peygamberi`ne yönelik hakarete karşı tepkiler kıta kıta yayılırken Türkiye de henuz kayıda değer kitlesel bir tepkinin olmaması türkiye kamuoyunda ciddi rahatsızlık meydana getiriyor.

 
İslam Peygamberi`ne yönelik hakarete karşı tepkiler kıta kıta yayılırken Türkiye de henuz kayıda değer kitlesel bir tepkinin olmaması türkiye kamuoyunda ciddi rahatsızlık meydana getiriyor.
 
Hz. Muhammed (S.A.V.)'e hakaret dolu "Müslümanların Masumiyeti" adlı filme tepki islam dünyasında kanlı ayaklanmalara sebep olurken, yıllarca bu çoğrafyalarda hukum sürmüş bir medeniyetin torunu olan Türkiye'de ise henuz ciddi bir tepkinin gösterilmemesi, islam aleminde hayal kırıklığı yaşatmıştır.
 
Dindar nesil,ılımlı islam ve Muhafazakarlık gibi malayani sloganlarla Türkiye halkının milli ve manevi değerlerini törpüleyen mevcut iktidar kanadında ise, halkın yüreğine su serpebilecek bir tepki gelmedi.
 
SAADET PARTİSİN'E BÜYÜK ÇAĞRI
 
Daha önceleri; İsrail'i tel'in,Peygambere sevgi,Zalime lanet,Bereket mitingleri,Doğu türkistan,arakan vs... gibi milyonluk mitingleriyle islam alemini ayağa kaldıran Saadet Partisi'ne kamuoyundan büyük beklenti var.
 
Milli Görüş Hareketinin siyasi temsilcisi Saadet Partisi'ne çağrıda bulunan Türkiye kamuoyu, derhal olağanüstü "Peygambere Sevgi" mitingi tertiplemesi yönünde çağrıda bulunuyor.
 
Sanal alemin etkili mail gruplarından 'GençlikGeliyor' isimli mail grubunu email yağmuruna tutun üyeler, Saadet Partisi'nin derhal miting tertiplemesi yönünde baskı yapıyor.
 
Bu sebeple "Sp'yi ara çağrıda bulun" sloganıyla Saadet Partisi'nin iletişim bilgilerini yayınlayarak  "peygambere sevgi" mitingi'nin teriplenmesi yönünde kampanya başlatma hazırlığında olan 'GençlikGeliyor' adlı mail grubu, önümüzde ki günlerde kampanyayı başlatmayı planlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.