Liderlerden 1 Mayıs Mesajları

Liderlerden 1 Mayıs Mesajları

Liderler 1 Mayıs'ı yayımladıkları mesajlarla kutladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mesajında, "Bizler, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir kültür ve medeniyetin mensuplarıyız." derken, CHP Lideri Kılıçdaroğlu hükümete yüklendi.

Mesajında, işsizlikle mücadelede atılan adımlara değinen Başbakan Erdoğan, Yeni Teşvik Uygulama Sistemi'ne de vurgu yaparak, bu projelerle istihdam konusundaki ilerlemeye dikkat çekti.

Başbakan, 1 Mayıs'ın, tüm emekçilerin hak ve taleplerinin gündeme taşınmasına vesile olması ve adına yaraşır bir şekilde, dostluk ve dayanışma günü olarak kutlanması" dileğinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışını benimsemek suretiyle, emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük; sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalıştık." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, mesajında hükümete yüklendi, sendikaların güçsüzleştirildiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Hepimize düşen görev 1 Mayıs günü hak aramanın kutsallığını, önemini, değerini ortaya koyacak, kararlı ve ilkeli dik bir duruşla alanlardan sesimizi yükseltmektir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.