Lig başlamadan karar verilecek

Lig başlamadan karar verilecek

Futbol Federasyonu, Süper Lig ve Bank Asya’da kulüp sayılarının değişmeyeceği garantisini verdi

Başkan Aydınlar ve yöneticiler, önce 1. Lig, ardından Süper Lig kulüp başkanları ile toplantı yaptı. Kulüpler, desteklerini bir kez daha dile getirirken, şike ile ilgili kararın bir an önce alınmasını istedi. Mehmet Ali Aydınlar da “Ligler başlamadan bu süreci tamamlamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

SÜPER   Lig ve 1. Lig’i 9 ve 10 Eylül’e erteleyen TFF dün de kulüp başkanlarını bilgilendirdi. Federasyonun İstinye’deki binasında 13.00’de 1.Lig kulüp başkanları ile toplantı yapan başkan Mehmet Ali Aydınlar, 16.00’da ise Süper Lig temsilcileri ile buluştu. Toplantıda kulüplere, Süper Lig’in 18 takımla oynanacağı garantisi verilirken, düşürülme olursa yerlerine yeni takım alınacağı belirtildi...

Lig başlamadan karar verilecek

Toplantıdan, kulüp başkanlarından yaklaşık 1 saat sonra çıkarak yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Aydınlar, çıkışta yaptığı açıklamada “Liglerin başlama tarihi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Şu an içinde bulunduğumuz durum itibariyle değerlendirme yaptık. Bu süreci geride bırakıp sadece futbol konuşmak istiyoruz. Kulüp başkanlarının desteğini aldık. Ligler başlamadan bu süreci tamamlamak istiyoruz. Ligler başladığında sadece futbola odaklanmak istiyoruz” dedi.

Aysal: TFF’ye desteğimiz sürüyor

Daha önce TFF’yi acil karar alması konusunda sıkıştıran Galatasaray Başkanı Aysal, “Federasyona güvenimizi, desteğimizi belirtmiştik. Bu devam ediyor. Ligin başlama tarihi iyi bir tarih. Süreç normal seyrini devam ettiriyor. Ben kamuoyunun beklentilerini dile getirmiştim” derken, Kulüpler Birliği başkanlığına vekalet eden Cavcav da “Şahısların yaptığı şeylerle camiaları ilişkilendirmek yanlış olur. Kulüpler olarak federasyonun arkasında olduğumuzu tekrar ettik” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.