Linol Baskı

Linol Baskı

Bu baskı türü özellikle geçmiş dönemlerde çok önemli bir tasarım modeli olurken günümüzde daha çok hobi olarak yapılmaktadır. Linol baskı farklı malzemelerin kullanılması ile bir boya ile baskı yapılması ve sonucunda özel tasarımlar ve modelleri...

Linol Baskı

Bu baskı türü özellikle geçmiş dönemlerde çok önemli bir tasarım modeli olurken günümüzde daha çok hobi olarak yapılmaktadır. Linol baskı farklı malzemelerin kullanılması ile bir boya ile baskı yapılması ve sonucunda özel tasarımlar ve modelleri oluşturmaktır. Bunun için farklı ürünler, boyalar ve kendi isteklerinize göre farklı malzemeler üzerinde baskılar gerçekleştirebilirsiniz. Yapılması en zevkli olan hobilerden biri olmaktadır.

Siz de günün stresini ve yorgunluğunu atmak için linol baskı yapabilir ve ortaya çok hoş eserler çıkarabilirsiniz. Linol baskı yaparken çok farklı malzemeler kullanarak size özel hoş tasarımlar elde ederek şık tasarımları evinizde kullanmaya ve sergilemeye başlayabilirsiniz.

Linol Baskı Ürünleri

En önemli ürünlerden biri hiç kuşkusuz boyalar ve boya baskının yapılacağı malzeme olmaktadır. İstediğiniz özel linol boyalar ile gravür boyası tercihi yaparak kendi şık tasarımlarınızı üretebilirsiniz. Özel ve detay işlemler gerçekleştirmek için ise kazıma kalemi, merdane gibi linol baskı ürünleri tercih edebilirsiniz. Ürünleri daha detaylı incelemek için ise https://www.guvensanat.com/linol-gravur-baski sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.