Lise öğrencilerini metro biçti : 2 ölü

Lise öğrencilerini metro biçti : 2 ölü

İstanbul Merter'de tramvay yayalara çarptı, tramvay yolundan karşıya geçmeye çalışan üç öğrenci ağır yaralandı. Hastanelere kaldırılan öğrencilerden ikisi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Güngören'de tramvayın çarptığı 3 öğrenci yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bağcılar-Zeytinburnu seferini yapan tramvay, Mehmet Akif durağı yakınlarında tramvay yolundan karşıya geçmeye çalışan 3 öğrenciye çarptı.

Yaralanan öğrenciler, ambulanslarla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Hizmet Hastanesine kaldırıldı.

Merter'de saat 17.30 sıralarında Zeytinburnu-Bağcılar arasında sefer yapan tramvay, karşıdan karşıya geçmek isteyen Kemal Hasoğlu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Buket Bulut, Deniz Teksoy ve İrem Dinsoy'a çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edilirken, Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Deniz Tekin ile Özel Hizmet Hastanesi'ne kaldırılan Didem Dinçsoy'un tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Öte yandan kaza nedeniyle tramvay seferleri bir süreliğine durdurulurken, bazı öğrencilerin görüntü almaya çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Olayı gören bir vatandaşlar, kaza öncesinde tramvayın korna çaldığını ve acı bir fren sesi işittikten sonra tramvayın bir şeylere çarptığı söyledi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öğrencilerin, tramvay durağına yakın bir yerde bulunan lisede öğrenim gördükleri ve çıkışta yaşanan kavga nedeniyle panikle tramvay yoluna girdikleri kaydedildi.

İHA-AA

Etiketler :