Liverpool Maçı Öncesi BULUŞTULAR

Liverpool Maçı Öncesi BULUŞTULAR

1976-1977 sezonunda Trabzonspor'un efsane kadrosu iftarda buluştu.

1976-1977 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası 2. Turu’nda Liverpool ile eşleşen ve Trabzon’da oynanan müsabakada rakibini 1-0 mağlup eden takım oyuncu teknik heyet ve yöneticileri Mehmet Ali Yılmaz yönetim Tesisleri’nde buluştular.

 

Yönetim Kurulu ve teknik heyet tarafından iftar yemeğinde bir araya gelen ekip eski anıları tazeledi.

 

Yemeğe Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, Divan Başkanı Ali Özbak, yönetim kurulu üyeleri ile 1976-1977 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 2. Turu’nda Liverpool ile oynanılan dönemde görevde bulunan yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

Genel Sekreter Hasan Yener, açılış konuşmasında, “1976 yılında maçı tribünde izlemiştim. Müsabaka sonunda büyük mutluluk yaşamıştım. Bize o mutluluğu yaşattığınız için sizlere teşekkür ederiz. Kurumların başarılarında vefa, en önemli unsurdur. Sizlerle her zaman birlikte olmak, fikirlerinizi almak ve desteğinizi hissetmek isteriz. Perşembe akşamı birlikte maçı izleyerek Türk futboluna güzel bir şekilde örnek olacağız” dedi.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş ise konuşmasına merhum kaptan Cemil Usta’yı anarak başladı.

 

Güneş, uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “34 yıl önce birlikteydik, yine birlikteydik. İnşallah uzun yıllar sonra tekrar bir arada oluruz. Bu toplantılar bir araya gelmek için bahane. Hep zaman birlikte olmalıyız. Trabzonspor’u yaratan sizlersiniz. Her zaman gelebilirsiniz. Değerlerimizin varlığı bizleri mutlu ediyor. Ülkede taraftarı en çok olan iki kulüpten biriyiz. Her tarafta seviliyoruz. Eskiden dünyaya örnek bir takımdık ama bunu anlatamadık. Şimdi bunu pazarlama dönemindeyiz” diye konuştu.

 

Yemeğin geri kalan kısmında dönemin yönetim, teknik heyet ve futbolcuları sırasıyla söz alarak geçmişe dönük anılarını anlattır. Son bölümde ise 1976 yılında oynanan Liverpool maçında giyilen efsane formalar, efsane oyunculara hediye edildi. Aldıkları formaları üzerlerine giyen efsaneler, daha sonra bu formalarla görüntü verdiler.

 

Efsane kadrodan Şenol, Turgay, Necati, Kadir, Bekir, Ali Yavuz, Serdar, Ali Kemal, Hüseyin, Ahmet, Mehmet Cemil, Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı, malzemeci Mehmet Yacızı, dönemin yönetim kurulundan da Nizamettin Algan, Besim Kahraman, Salih Erdem davete katılan isimler oldular.

 

Etiketler :