Liverpool'dan bir 4 4 Lük Maç Daha

Liverpool'dan bir 4 4 Lük Maç Daha

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşan ve 4-4'lük maç sonrası kupaya veda eden Liverpool, aynı filmi yine yaşadı...

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşan ve futbolseverleri mesteden 4-4'lük maç sonrası kupaya veda eden Liverpool, aynı kaderi Premier Lig'de de yaşadı !.. Arshavin'in tam 4 gol birden atıp tarihe geçtiği maçta rakibiyle 4-4 berabere kalan Liverpool şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara aldı !..

Maçta ilk golü sahanın yıldızı Arshavin attı. Arsenal'e transfer olduğu ara transfer döneminden bu yana Premier Lig'de 2 gol atabilen Arshavin 36. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.


Bu skorla sona eren ilk yarının ardından Liverpool öne geçti. 49. Torres ve 56. dakikada Benayoun ile skoru 2-1'e getiren Liverpool'u şoka sokansa yine Arshavin oldu. 67 ve 70. dakikalarda ardarda 2 gol atan Arshavin hem Arsenal'i 3-2 öne geçerdi hem de maçtaki 3. golünü kaydetti.



Düello şeklinde geçen maçta Liverpool'a beraberilği ise Torres getirdi. Arshavin'in 3. golünden 2 dakika sonra sahneye çıkan İspanyol yıldız 72. dakikada skoru 3-3'e getirdi.

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Liverpool galibiyet golünü ararken, sahneye gole doymak bilmeyen Arshavin çıktı !.. 90+1'de topu 4. kez Liverpool filelerine gönderen Arshavin, takımını yine öne geçirdi: Liverpool: 3 - Arsenal: 4

Ancak bitiş düdüğü çalmamıştı, ziyafet de bitmemişti. 90+4'te ceza sahasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Benayun maçın skorunu ilan etti: 4-4

Liverpool bu sonuçla puanını 71'e yükseltip Manchester United'a yetişip averajla lider oldu ama şampiyonluk umutları da ciddi biçimde azaldı. Çünkü ManU'nun 2 maç eksiği bulunuyor.

Liverpool - Arsenal: 0-1


Liverpool - Arsenal: 1-1


Liverpool - Arsenal: 2-1


Liverpool - Arsenal: 2-2


Liverpool - Arsenal: 2-3


Liverpool - Arsenal: 3-3


Liverpool - Arsenal: 3-4


Liverpool - Arsenal: 4-4

Etiketler :