LOKMAN HEKİM BORSA'DA YERİNİ ALIYOR

LOKMAN HEKİM BORSA'DA YERİNİ ALIYOR

Lokman Hekim Hastanelerinin bağlı bulunduğu Lokman Hekim Engürüsağ A.Ş. borsadaki yerini alıyor

Sermaye Piyasası Kurulu, Lokman Hekim Engürüsağ A.Ş'nin halka açılma başvurusunu onayladı.

Özel Lokman Hekim Hastaneleri yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Lokman Hekim Ailesi olarak halktan aldığımız desteği, yine halkımızla paylaşacağız. SPK'dan onay alan Lokman Hekim Hastaneleri, İMKB’de yer alan Ankara merkezli ilk sağlık grubu olma unvanını da bu vesileyle elde edecek.

Lokman Hekim Engürüsağ A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:

Kurum olarak, yeni dönemde karşılaşabileceğimiz tüm olası zorlukları kısa sürede, kolayca aşabilecek güce ve yeteneğe sahibiz. Hedeflerimiz büyük… Bu hedefleri yakalamaya ve yükselen bu ivmemizin devamlılığını sağlamaya yönelik inancımız tamdır. Bizleri hedeflerimize taşıyanlar, risk alanlar, iş yapanlar ve üretenler olacaktır. Bugüne kadar yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın referansıdır.

Sağlık hizmeti sunumunun bir ekip işi olduğu, her halkanın çok anlamlı bir yer teşkil ettiği bilinci ile hareket eden personelimizin, teveccühleriyle bizleri onurlandıran halkımızın, sürekli yanımızda hissettiğimiz ortaklarımızın ve yönetim kurulumuzun desteği ile bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağımız kanaatindeyiz.

“Şifa Kapınız” olarak sizlere hizmet veren Lokman Hekim Hastaneleri adına hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyor, sağlıklı günler diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :