Maç günü bir yalan daha!

Maç günü bir yalan daha!

Şimdi de Ceyhun’ı transfer ediyorlarmış…

Şimdi de Ceyhun’ı transfer ediyorlarmış… İstanbul basını yazmaya Trabzonspor Kulübü ise yalanlamaya devam ediyor. Ceyhun Gülselam'ı şimdi de Beşiktaş alacak şeklinde haberler yazıldı.

 

İşte o senaryo haber: “Trabzonspor'un yıldız oyuncusuna Beşiktaş kanca attı.

 

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in son dönemde 11'de şans vermediği, genelde dinamizminden yararlanmak için ikinci devrede sahaya sürdüğü Ceyhun Gülselam'a Beşiktaş talip oldu.

 

"ŞU ANDA ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA GİDİYORUZ"

Ceyhun Gülselam'ın bir yıllık opsiyonlu sözleşmesi devam ederken, Beşiktaşlı yöneticilerin milli oyuncuya haber gönderdiği ortaya çıktı. Beşiktaş maçında attığı harika kafa golünden sonra Kartal'ın ilgi alanına giren Ceyhun'un menajerler aracılığıyla nabzı yoklandığı ifade edildi. Ancak Ceyhun'un, Beşiktaşlı yöneticilere "Şu anda şampiyonluk yarışında gidiyoruz. Transferi düşünemem" cevabı verdiği kaydedildi.

 

Trabzonspor'dan yılda 750 bin Euro kazanan Ceyhun Gülselam'ın taliplilerinin artması üzerine yönetimin sözleşmesindeki opsiyon maddesini devreyi sokup 24 yaşındaki genç oyuncuyu kadroda tutmayı düşündüğü öğrenildi. Ceyhun'un yakın çevresine Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ve gitme taraftarı olmadığını söylediği belirtildi”

haber61.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.