Maç sonunda federasyona büyük tepki

Maç sonunda federasyona büyük tepki

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı yenilgisi sonrası medyaya ve Futbol Federasyonu ve hakemlere veryansın ederek Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını bıraktığını açıkladı. F.Bahçe'nin hakkının son maçlarda hakemler tarafından yenildiğini ileri süren Yıldırım'ın Futbol Federasyonu'na tepki olarak istifa kararını aldığı belirtiliyor.

Aziz Yıldırım F.Bahçe'ye karşı medyanın aleyhte kampanya başlattığını asılsız haberlerin yayınlandığını savunurak kulüple ilgili alehte yayınlara müsade etmeyecelerini söyledi. Yıldırım, gazetecilerin eğitilmesi gerektiğini savundu.

F.Bahçe'nin iyi oynamadığını kabul eden Yıldırım, Federasyonun son zamanlarda hakemlere yönelik yeterince etkili olmadığını kulüpler birliği başkanı olması yüzünden bugüne kadar sessiz kaldığını dile getirirek "Bugünden itibaren kulüpler birliği başkanlığından istifa ettim. Bundan sonra camiamızı nasıl savunduğumu herkes görecektir. Oyuncularım yerlerde sürülüyor tek düdük çalınmıyor. Bundan sonra herkes yerini haddini bilecek. Biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz. Tahkim Kurulu ve tüm kurullara sesleniyor. Bu hakemlerle gitmek mecburiyetinde değiliz." dedi.  Yıldırım, F.Bahçe'nin yenilebileceğini ancak golden önce faullerin verilmediğini pozisyonun devamında golün geldiğini ancak takımının hakkının yenmesine müsade etmeyeceğini dile getirdi.

Etiketler :