Mahkemede öyle bir şey yapacak ki...

Mahkemede öyle bir şey yapacak ki...

Aziz Yıldırım, son 10 yılda görev yapan başkanlar ve yöneticileri 14 Şubat'taki mahkemeye çağıracak...

Yıldırım'ın "Ali İpek, G.Saray'ın nasıl şampiyon olduğunu anlatacak" dediği öğrenildi

Şike soruşturması nedeniyle Temmuz ayından bu yana Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'yi sarsmaya hazırlanıyor... Daha önce yaptığı açıklamalarda Türk futbolunun geçmiş dönemlerindeki tüm kirli dosyaları bir bir açacağını söyleyen Yıldırım düğmeye bastı. Alınan bilgilere göre Aziz Yıldırım, son 10 yılda görev yapmış olan kulüp başkanları ve yöneticileri 14 Şubat'ta başlayacak mahkemeye çağıracak.

POLAT'I DA ÇAĞIRACAK!
Aziz Yıldırım'ın hedefinin Beşiktaş'ın 100. yılında ve Galatasaray'ın 2006'da yaşadığı şampiyonluklarla ilgili çok önemli sırları ortaya çıkarmak olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın görüşeceği isimler arasında Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin, Denizli eski başkanı Ali İpek, A.Gücü eski başkanı Cemal Aydın, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ve Gaziantep eski başkanı Celal Doğan gibi isimlerin bulunduğu öğrenildi.

SİNAN HER ŞEYİ SÖYLEYECEK
Aziz Yıldırım'ın Metris'e gelen yakın dostlarına, "Ali İpek'i mahkemeye çağıracağım. 2006'da Galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğunu anlatacak. Sinan Engin de 2003'teki şampiyonlukla ilgili soru işaretlerini kaldıracak. Son 10 yılda görev yapan tüm başkanlar mahkemeye gelecek" dediği öğrenildi. Aziz Yıldırım daha önce 'Galatasaray 2006'da Denizli'ye teşvik gönderdi' imalarında bulunmuştu. Bu iddialar nedeniyle Sarı- Kırmızılılar hakkında inceleme başlatılmıştı.

Başkanlar çağrıya nasıl yanıt verecek?
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Metris'te görüşmek istediği eski kulüp başkanları ve yöneticilerin çağrıya nasıl yanıt vereceği merak ediliyor. Özellikle Adnan Polat ve Ali İpek'in tavrı belirsizliğini koruyor,

TAM 1200 SAYFA SAVUNMA HAZIRLADI
Aziz Yıldırım bir yandan da 14 Şubat'ta başlayacak duruşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe Başkanı'nın Silivri'deki duruşma için 1200 sayfalık savunma hazırladığı öğrenildi. Yıldırım'ı mahkemede 3 avukatın savunacağı, bu sayının artabileceği de belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.