Mahkum bakın nerede çıktı?

Mahkum bakın nerede çıktı?

Hırsızlık suçundan hüküm giyen makkum bir anda ortadan kayboldu. 3 hafta arandı, bakın nerede çıktı:

Hırsızlık suçundan hüküm giyen makkum bir anda ortadan kayboldu. 3 hafta arandı, güvenlik kameraları tarandı bulunamadı. Ancak önceki gün yakayı ele verdi. Ortaya çıktığında ise 15 kilo vermişti..

Kocaeli'de hırsızlık suçundan hükümlü Rafet Y, 3 hafta saklandığı cezaevinde, mutfaktan ekmek almak istediği sırada açlıktan bayılınca yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu sinema salonunda 3 hafta önce yapılan açık görüşün ardından, hırsızlık suçundan hükümlü Rafet Y. bulunamadı.

Cezaevi içerisinde yapılan aramada bulunamayan ve çevredeki güvenlik kameralarında da dışarı çıktığı tespit edilemeyen Rafet Y'nin firar ettiği düşünülerek yakalama kararı çıkarıldı.

Dün sabaha karşı saklandığı cezaevinin sinema salonundaki sahnenin altından çıkarak kilitli kapıyı açan Rafet Y, mutfaktan ekmek almak istediği sırada açlıktan bayıldı.

Rafet Y'nin yere düşmesiyle çıkan ses üzerine mutfağa gelen nöbetçiler, hükümlüyü baygın halde buldu.

Saklandığı süre içerisinde beslenememesi nedeniyle yaklaşık 15 kilo kaybeden Rafet Y'nin müşahede altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SU VE BİSKÜVİ STOĞU YAPMIŞ

İyi hali nedeniyle cezaevindeki temizlik işlerinde görevlendirilen Rafet Y'nin, temizlik yaparken, saklandığı söz konusu yere su ve bisküvi stoku yaptığı ve bunlarla beslendiği öğrenildi.

Temizlik işlerinde çalıştığı süre içerisinde bir personelin kimliğini de ele geçiren Rafet Y'nin kimlikteki fotoğrafın yerine kendi resmini yapıştırdığı ve saklandığı yere pantolon ve gömlek koyduğu belirtildi.

21 Haziran'da yapılacak açık görüş sırasında cezaevinden firar etmeyi planladığı iddia edilen Rafet Y'nin gardiyanlardan birine kızdığını ve korkudan saklandığını söylediği bildirildi.

AA

Etiketler :