Mahsur Tunuslulardan 'Erdoğan' sloganı

Mahsur Tunuslulardan 'Erdoğan' sloganı

Tunus’taki iç karışıklık nedeniyle uçak seferleri iptal edilen Tunuslular, havalimanında mahsur kaldı. Tunuslular Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunup, 'Erdoğan' sloganları attı.

Ne yapacaklarını bilmez halde havalimanında bekleyen Tunuslular, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunup, 'Erdoğan' sloganları attı.

Tunus’taki karışıklık nedeniyle bu ülkedeki Türkler Türkiye’ye dönerken, Türkiye’deki Tunuslular uçak seferlerinin iptal olması nedeniyle ülkelerine dönemedi. Havalimanında mahsur kalan Tunuslular, çaresizce beklemek zorunda kaldı. Bazıları, bavullarının üzerinde oturup, sabahlarken, bazısı çevredeki yakın otellere gitti.

Havalimanında neşelerini kaybetmeyen Tunuslular, zafer şarkıları söyledi. 'Erdoğan' sloganları atan Tunuslular, havalimanındarenkli görüntüler oluşturdu.

Uçak seferlerinin ne zaman başlayacağını bilmedikleri için ne yapacaklarını bilmediklerini aktaran Tunuslulardan bazıları, bu gece otelde kalacağını söylerken, bazısı isehavalimanındageceyi geçireceğini belirtti.  

Etiketler :