Maktül babasından katile inanılmaz sürpriz!

Maktül babasından katile inanılmaz sürpriz!

Suudi Arabistan’da oğlu öldürülen bir baba, hakkında kısasın uygulanmasını bekleyen katil zanlısı gence beklenmedik bir ziyaret yaptı. Baba, katil zanlısını Kur’an’ı ezberlemesi karşılığında affedeceğini bildirdi.

Suudi Arabistan’ın Dammam Şehri’ndeki hapiste tutuklu bir mahkum öldürdüğü gencin babasının sürpriz ziyaretiyle şok oldu. Tüm hüznünü kalbine gömerek hapishaneye gelen baba, katile hapisten çıkmadan önce Kur’an-ı Kerim’i ezberlemesi karşılığında kendisini affedeceğini söyledi.

El Yewm gazetesinin haberine göre katil Faysal El Amiri, kendisiyle aynı mahallede oturan Abdullah El Dosari’yi toplu bir kavga esnasında öldürmüş ve bu nedenle kısas olarak idam cezasına çarptırılmıştı. Hakkında verilen kararın her an uygulanmasını bekliyordu.

Doğu bölgesindeki Yüksek Reform Kurulu, maktülün babasını Allah rızası için vazgeçirmeye çalıştı. Kurulun ikna girişimleri filen netice verdi. Ancak baba oğlunun öldürülmesi karşılığında kan parası almayı reddederek El Amiri’nin hapishaneden çıkmadan Kur’an’ı ezberlemesini şart koştu ve El Amiri’ye bu müjdeyi kendisi vermek istedi. İsteği kabul edilen baba El Dosari, El Amiri’yi müjdeledikten sonra kendisiyle kucaklaştı. (Küresel Haber)
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.