Malezya'da mavi marmara konferansı

Malezya'da mavi marmara konferansı

Yaklasik iki hafta once Kuala Lumpur'da eski basbakan Mahathir Mohamad'in liderligini yaptigi Perdana Global Peace Organization; Gazze, ve 'katil Israil'in saldirisina ugrayan ve 9 kardesimizin sehit edilmesi ile sonuclanan yardim faaliyeti' ile ilgili bi

Orhan Argun'un haberi Malezya

Yaklasik iki hafta once Kuala Lumpur'da eski basbakan Mahathir Mohamad'in liderligini yaptigi Perdana Global Peace Organization; Gazze, ve 'katil Israil'in saldirisina ugrayan ve 9 kardesimizin sehit edilmesi ile sonuclanan yardim faaliyeti' ile ilgili bir konferans duzenledi. Konferansa Mahathir Mohamad'in davetlisi olarak, gemide bulunan doktorlarda Hasan Huseyin Uysal konusmaci olarak katildi. Doktor Uysal'ın konusmasini Saim Kayadibi hocamiz Ingilizce'ye tercume etti.

Zaten, bu Mavi Marmara olayi oldugunda burada protestolar olmus Ama soyle bir farkla.. Cogu yerde protestolar Israil buyukelcilikleri onunde olurken; buradaki protesto gosterileri, Malezya'da Israil buyukelciligi olmadigi icin (cunku Israil'i tanimiyor) ABD buyukelciligi onunde yapilmis. Ayni zamanda, bizim Turkiye buyukelciligi onunde de destek gosterisi yapmislar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :