Manisa, Karaman'ı kaptırmadı

Manisa, Karaman'ı kaptırmadı

Manisaspor, Galatasaray'ın teknik direktör Frank Rijkaard'ın yerine getirmediği Hikmet Karaman'ı, Sarı-Kırmızılı ekibe kaptırmadı.

Manisaspor, Galatasaray'ın teknik direktör Frank Rijkaard'ın yerine getirmediği Hikmet Karaman'ı, Sarı-Kırmızılı ekibe kaptırmadı. Başarısız Rijkaard'ın yerine ismi geçen Karaman'ı bırakmak istemeyen Manisaspor, elini çabuk tuttu ve başarılı hocalarının sözleşmesini iki yıl uzattı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk dört haftasında Kardemir Karabükspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Medical Park Antalyaspor'a mağlup olduktan sonra Hakan Kutlu'nun yerine getirilen Teknik Direktör Hikmet Karaman ile çıkışa geçen Manisaspor, son dört haftada 9 puan topladı. Karaman ile çıktığı ilk maçta deplasmanda Trabzonspor'u mağlup eden Manisaspor, kendi sahasında Sivasspor'u, hafta sonu da İstanbul'da Beşiktaş'ı mağlup etti. Karaman, Manisaspor ile sadece Kayserispor'a kendi sahasında yenildi.

Kulüple 14 Eylül 2010'da bir yıllık sözleşme imzalayan Karaman'ın sözleşmesi, iki yıl daha uzatıldı. Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, sözleşmeyi Teknik Direktör Karaman'ın isteği doğrultusunda uzattıklarını açıkladı.

Etiketler :