Manisa'ya 'dur' dediler 0-2

Manisa'ya 'dur' dediler 0-2

Hikmet Karaman yönetiminde son 2 maçında sahadan 3 puanla ayrılan Manisaspor, kendi sahasında Kayserispor'a boyun eğdi.

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde son dönemde formda olan Manisaspor ve Kayserispor karşı karşıya geldi. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk takım Kayserispor 2-0 kazanmayı başardı. Manisaspor ise bu sonucun ardından 2 maçlık galibiyet serisini noktalamış oldu. Kayserispor ise 2 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 28. dakikadaÖmer Şişmanoğlu ve 72. dakikada penaltıdan Andre Moritz kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Kayserispor puanını 14'e yükseltirken; Manisaspor 6 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Manisaspor, Beşiktaş deplasmanına konuk olurken; Kayserispor evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

ISAAC ADETA DÖKÜLDÜ!

Kayserispor karşısında maça iyi bir başlangıç yaparak Isaac ve Makukula ikilisi ile ardı ardına pozisyonlar yakalayan Manisaspor, savunma kurgusunda yaptığı basit hata sonucu kalesinde sürpriz bir gol gördü.

Manisa kalesinde yarattığı ilk pozisyonda golü bulan Kayserispor, kendi oyuncularından çok rakip oyuncu Isaac'ın yaptığı pas hataları sonucu orta alanda rahat hareket alanı yakaladı.

Özellikle maçın ilk yarısında inanılmaz derecede kötü bir performans sergileyen Isaac, yaptığı her hata sonrasında yedek kulübesine baktı ve Manisaspor taraftarlarından ciddi bir tepki aldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Isaac ile başlayan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oyuncusunun silik performansına daha fazla tahammüle edemedi ve mücadelenin 56. dakikasında Isaac'ı kenara alarak Gökhan Emreciksin'i sahaya sürdü.
 

Etiketler :