Mansur Yavaş'a oy yok!

Mansur Yavaş'a oy yok!

Yürek, 'Mansur Yavaş ile Kılıçdaroğlu aynı zihniyetin temsilcileridir. Bir birlerinden farkları yoktur. CHP'ye oy moy yok' dedi

Mansur Yavaş'ın CHP adaylığı Ülkücüler kadar Alevileri de öfkelendirdi. Önceki gün haber10'a açıklamalar yaparak "Ülkücülerden CHP'ye oy yok" diyen MHP'nin teorisyenlerinden sonra Kılıçdaroğlu'nun hemşerilerinden de benzer bir açıklama geldi.

Haber10'a konuşan Tunceli Munzur'da, Sürdürülebilir Yaşam Derneği'nin başkanı olan Mehmet Yürek, "Mansur Yavaş ile Kılıçdaroğlu aynı zihniyetin temsilcileridir. Bir birlerinden farkları yoktur. CHP'ye oy moy yok" dedi. Alevilere de seslenen Yürek, "Adres CHP olamaz" diye konuştu.

"CHP'YE OY MOY YOK"

12 Eylül sürecinde işkence yapılarak öldürülen Ali Ekber Yürek'in ağabeyi olan Mehmet Yürek, "CHP'ye asla oy vermeyeceğim. Devrimciler de CHP'ye karşı ciddi bir mücadele içerisinde. Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş'ı aday göstermesi şaşılacak bir durum değil. Yavaş ile Kılıçdaroğlu aynı zihniyetin temsilcileridir. Bir birlerinden farkları yoktur. CHP'ye oy moy yok" dedi.

"ADRES CHP OLAMAZ"

Kılıçdaroğlu'nun hemşerisi olan Mehmet Yürek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir proje olduğunu öne sürerek, "Kemal Kılıçdaroğlu, Dersimliler, Türkiye Alevileri ve Devrimcilerin içine derin yapılar tarafından sokulmuş bir Truva atıdır. CHP faşist bir partidir ve öyle kalacaktır. Sonra Dersim katliamının emrinin CHP tarafından verildiğini unutmuş değiliz. Adres CHP olamaz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.