Mardin'de şok aile kavgası: 4 ölü 17 yaralı

Mardin'de şok aile kavgası: 4 ölü 17 yaralı

Mardin'in Ömerli İlçesi'nde iki aile arasındaki kavgada 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Mardin'in Savur İlçesi'ne bağlı Kayadere Köyü'nde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında çıkan ve silahlarında kullanıldığı kavgada biri kadın 4 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

Olay, Mardin'in Savur İlçesi'ne bağlı Kayadere Köyü'nde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre daha önce 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde muhtarlık yüzünden Demirkıran ile Budak aileleri arasında siyasi çekişme yaşandı. Seçimlerin ardından zaman zaman tartışma yaşayan iki aile son olarak dün çocukların kavgası üzerine yeniden karşı karşıya geldi. İki ailenin dünkü tartışması büyümeden köylüler tarafından sonlandırıldı.

Köyde aralarında husumet bulunan iki aile iddiaya göre köyün ileri gelenlerinin de bir araya gelmesiyle barıştırılmak üzere iftardan sonra köy camiinde bir araya geldi. Ancak, burada yeniden başlayan tartışma kısa sürede silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede Celil Demirkıran, Ahmet Budak, İzzettin Budak ve Fidan Budak silahla vurularak öldü. Olay da 17 kişi de yaralandı. Mardin ve Kızıltepe ilçesindeki hastanelere götürülen yaralılar tedaviye alındı. Jandarma ekipleri olayın yaşandığı Kayadere Köyü'nde geniş güvenlik önlemleri alarak, köye giriş ve çıkışları kapattı. Yaralıların tedavi olduğu hastanelerde de güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.