Mavi Marmara'nın intikamına hazırlanıyor!

Mavi Marmara'nın intikamına hazırlanıyor!

İsrail'in Mavi Marmara gemisine saldırısı, "Kurtlar Vadisi Filistin" filmin senaryosunu değiştirdi. Yeni senaryoda, Polat Alemdar ve adamları gemide öldürülen 9 Türk’ün intikamını alacak.

Türkiye ile İsrail arasında diplomatik krizin yaşanmasına neden olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun ardından, bu kez de Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırı  sinema perdesine taşınıyor. Yapımcı şirket Pana  Film , “Kurtlar Vadisi Filistin” adlı filmin senaryosunu değiştirme kararı aldı. Senaryoya eklenecek  yeni  bölümde, tıpkı “çuval” intikamı gibi İsrail askerlerinin vurduğu 9 Türk’ün intikamının alınmak istendiği ileri sürüldü. 

SENARYO DEĞİŞTİRİLİYOR
İsrail’in Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara’ya düzenlediği saldırı, sinema perdesine aktarılıyor. Filistin’de yaşanan insanlık dramının anlatıldığı “Kurtlar Vadisi Filistin” adlı filmin senaryosu bittiği halde, son gelişmeler üzerine Pana Film, senaryoyu değiştirme kararı aldı. Senaristler, gemiye yapılan saldırı ve 9 Türk’ün öldürülmesini senaryoya ekleyecek.

KRİZE NEDEN OLMUŞTU
Çekimlerine yaz aylarında başlanması beklenen  film Filistin’e gidilemediği için Suriye’de çekilecekti. Ancak güvenlik nedeniyle Suriye’den de vazgeçildi. Hatay ve Urfa’da çekilecek filmin 5 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu’da, Irak’ta Türk askerinin başına çuval geçirilmesinin intikamı  alınmıştı . Bu filme tepki gösteren İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon’un, rahatsızlığı iletmek üzere davet ettiği Türk Büyükelçisi Oğuz Çelikkol’u daha alçak bir kanepeye oturtması iki ülke arasında diplomatik kriz yaşanmasına neden olmuştu. 

Gazete Haberturk

Etiketler :