MEC Vakfı Kurban Süresini Uzattı

MEC Vakfı Kurban Süresini Uzattı

Avustralya Mahmud Esad Coşan Vakfı, düzenlediği “4. Uluslararası Kurban Organizasyonu” ile kurban ibâdetinizi kolaylaştırma ve lâyıkıyla yerine getirme hizmetini devam ettiriyor.

Yoğun ilgi ve talep üzerine kurban kesim tesisleriyle yeni anlaşmalar yapıldı. Bu sayede kurban bağış süresi, bayramın ikinci günü olan 28 Kasım 2009 Cumartesi gecesi saat 23.00’e kadar uzatıldı.  

Mahmud Esad Coşan Vakfı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Vakfımız, bu yıl koyuna ilave olarak büyükbaş cinsi kurban alternatifi de sundu. Hayırsever dostlarımızın yoğun ilgisi üzerine koyun kotası kısa sürede doldu. Büyükbaş kurban bağışı ise devam ediyor. Yoğun ilgi ve talebi dikkate alan vakfımız, kesim tesisleriyle yeni bir anlaşma yaparak vekâlet kabul işlemi için süreyi uzattı. Hayırsever dostlarımız, bayramın ikinci günü olan Cumartesi akşamı Türkiye saatiyle 23.00’e kadar internet üzerinden kredi kartıyla kurban vekâletlerini verebilirler. Bir kurban bedeli, tüm masraflar dâhil, 150 Avustralya Doları olarak belirlendi. (Yaklaşık 210 TL olup döviz kurlarına göre değişebilmektedir.) Kurban organizasyonumuza yalnızca kredi kartıyla web sitemiz www.mecvakfi.org üzerinden kayıt kabul edilmektedir. Vekâlet ve ödeme işlemlerini tamamlamakta acele edilmesini önermekteyiz. Hayırsever dostlarımızın, kurban ibadetini kolaylaştırma ve layıkıyla yerine getirme fırsatını sevdikleriyle birlikte değerlendirmelerini tavsiye ederiz” denildi.


 

SADECE 2 DAKİKA SÜRÜYOR
Kurban bağış ve vekâlet işlemleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden yapılıyor.  www.mecvakfi.org sitesini ziyaret edenler hem detaylı bilgiye sahip olabiliyor hem de sadece 2 dakika vakit ayırarak kredi kartıyla kurban bağışında bulunabiliyorlar. İşlem sonucu alınan referans numarası kayıt, vekâlet ve ödeme işleminin tamamlandığı anlamına geliyor.
Mahmud Esad Coşan Vakfı, son 3 yıldır düzenlediği kurban organizasyonuyla Endonezya’daki ihtiyaç sahibi 117 bin 580 aileye yardım elini uzattı.
Detaylı bilgi ve kurban bağışı için www.mecvakfi.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Kurban ibadeti hakkında
Vekalet ve ödeme işlemi ile ilgili sık sorulan sorular
Geçmiş yıllarda gerçekleştirilen organizasyonlar hakkında bilgi ve görüntüler
3. Uluslararası Kurban Organizasyonu (1429/2008)
2. Uluslararası Kurban Organizasyonu (1428/2007)
AKRA FM - 25 KASIM 2009 CARŞAMBA

 

Etiketler :