Mehmet Ali Ağca tahliye oldu

Mehmet Ali Ağca tahliye oldu

Mehmet Ali Ağca, cezaevinden tahliye oldu. Ağca, için GATA'daki askerlik muayenesinde çürük raporu verildi.

Cezaevinden tahliye olan Mehmet Ali Ağca için GATA'daki askerlik muayenesinde çürük raporu verildi. Buna göre, Ağca GATA'daki işlemelerin ardından askere gitmeyerek serbest kalacak.

İŞTE AYRINTILAR:

Gazeteci-yazar Abdi İpekçi cinayeti ve iki ayrı gasp suçundan hükümlü Mehmet Ali Ağca, işlemlerin tamamlanmasının ardından Sincan F tipi Cezaevinden tahliye edildi. Ağca, askerlik kontrolü için GATA'da...

Cezaevinden tahliye olan Mehmet Ali Ağca’nın avukatlarından Melahat Uzunoğlu, ‘’GATA’da daha önce verilen raporun geçerli olacağını düşünüyorum’’ açıklaması yaptı.
Ağca’nın GATA’daki kontrolün ardından Abidinpaşa’daki Asker Alma Bölge Başkanlığı Keçiören Askerlik Şubesi’ne getirilmesi bekleniyor. Askerlik Şubesi önünde açıklama yapan Ağca’nın avukatlarından Uzunoğlu, ‘’Abidinpaşa’daki Asker Alma Başkanlığı’nın Keçiören Askerlik Şubesi’ne gelmesi gerekiyor. Şu anda kendisi GATA’da…GATA’da daha önce kendisine anti-sosyal kişilik bozukluğu raporu verilmişti. Bu raporun geçerli olacağını düşünüyorum.’’ dedi.
Mehmet Ali Ağca’nın kardeşi Adnan Ağca, kardeşinin tahliye sonrası askerlik şubesine götürülmesini eleştirdi.
Sincan Cezaevi önünde açıklama yapan kardeş Ağca, ‘’Çürük sistemin çürük raporu böyle oluyor.’’ dedi. Ağca’nın diğer avukatı Gökay Gültekin, tahliye sonrası Mehmet Ali Ağca’nın polis nezaretinde askerlik şubesine gideceğini bildirdi. Avukat Gültekin, basın mensuplarına İngilizce metin dağıttı.

Ve Ağca,çürük raporu aldı....

Etiketler :