Mehmet Ali Birand öldü iddiası

Mehmet Ali Birand öldü iddiası

Ünlü televizyoncu ve gazeteci Mehmet Ali Birand öldü. Dün öğlen saatlerinde de öldüğü söylenen fakat yalanlanan Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiği belirtildi. Mehmet Ali Birand'ın öldüğü iddiialarını oğlu Umur Birand yalanladı.

 

Kanal D Haber Grup Başkanı deneyimli televizyoncu Mehmet Ali Birand hastaneye kaldırıldığı hastanede öldüğü iddia edildi.


 Yapılan müdahaleye rağmen Mehmet Ali Birand'ın kurtarılamadığı ifade edildi. Sosyal medya bu iddia ile çalkalanıyor. Birçok internet sitesi ve televizyon kanalı son dakika olarak "Mehmet Ali Birand öldü" haberi geçtiler... Birçok koldan gelen bu bilgi ile üzülenleri Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand sakinleştirdi. Umur Birand babasının Twitter hesabından açıklama yaptı.

Kanal D Güne Merhaba programı sunusucu İrfan Değirmenci'nin, twitter'dan başımız sağlosun mesajı geçmesiyle başlayan karışıklık, Birand'ın oğlu Umur Birand'ın açıklamalarıyla giderildi.



Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand Twitter'dan açıklama yaptı.

"Ben Umur Birand, babam halen yogun bakimda. İyilesmesi icin dua ediyoruz. Gosterdiginiz sicak ilgi icin cok tesekkurler."



 
  
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesine stent takılması için önceki gün Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
  

MEHMET ALİ BİRAND KİMDİR?
Gazeteciliğe 1964 yılında Milliyet gazetesinde başlayan Birand, yöneticilik ve köşe yazarlığı görevlerinde bulundu. 
 
Can Dündar, Mithat Bereket, Cüneyt Özdemir ve Rıdvan Akar gibi pek çok gazeteci, Mehmet Ali Birand’ın yanında yetişmişti.
 
“32. Gün” programıyla özdeşleşen Birand, son dönemde ana haber bülteni sunuyordu.

 
Mehmet Ali Birand'ın ölmesi medyada bomba etkisi yaptı.  Sosyal paylaşım sitelerinde Mehmet Ali Birand'ın öldüğü haberleri yayıldı. 

 
Haberevet'in ulaştığı bir kaynaktan alınan habere göre ise Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.Haberevet'i arayan Z.A. adlı vatandaş Mehmet Ali Birand'ın öldüğünü nasıl duyduğunu şöyle anlattı.'tedavi için hastaneydim. O sırada Mehmet Ali Birand'ın kaldığı hastaneden bir hemşire ya da asistan bilemiyorum benim doktorumu aradı ve 'Hocam Mehmet Ali Birand ex oldu'dedi. Doktorumla bir iki bir şey daha konuşup kapattılar. Benim duyduğum bu. Gerçekliğini bilemem'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.