Mehmet Ali Erbil AKP'ye Ateş Püskürdü

Mehmet Ali Erbil AKP'ye Ateş Püskürdü

Mehmet Ali Erbil'i hiç böyle görmemiştiniz. Canlıda sinirden öfke kustu ama bu kez hedefi iktidardı. "Koyun gibi olmayın" dedi.

Mehmet Ali Erbil, dün akşam Fox Tv'de canlı olarak yayınlanan Çarkıfelek programında şaşırttı. Bugüne kadar etkiye sütlüye karışmayan, siyasi tarafını hiç belli etmeyen Erbil ilk kez iktidara isyan etti. "Bunlar her şeyi kendilerine yontuyor. Tek partili döneme mi döneceğiz acaba? Yaa siz böyle koyun gibi olursanız döneriz valla ona göre. Bunları da kimse size söyleyemez, sıkar biraz. Ülkeyi zor günler bekliyor" dedi.

İKTİDAR YANLISI İDO'DA İKTİDAR YANLISI KANAL

Mehmet Ali Erbil'in isyanı Bursa'ya giderken yaşadıkları yüzündendi. Ailecek hafta sonu Uludağ'a çıkmaya karar veren Erbil'ler İDO'ya biniyor... İlk olarak dikkatini feribotta yayın yapan kanala takılıyor. Bu sinirini de canlı yayında seyircileriyle paylaşıyor: "İDO iktidarın İDO'su ya!.. Bir tek iktidar yanlısı Kanal 24 yayınlanıyor... " diye isyan ettikten sonra "TRT'ye bile razıydık ama o da yok" diyor.

HANİ İNSAN HAKLARIYDI? MHP'NİN OTOBÜSÜNÜ BEKLER MİYDİ İDO?

Televizyondan başını kaldırıp çevresine baktığında feribotun hala yola çıkmadığını görüyor Erbil... Feribot 20 dakika geç kalkıyor. Mehmet Ali Erbil bu... Ağzına geleni tutabilir mi? Bu gecikmenin nedenini canlı yayında açıklayı veriyor:

"Bir de kardeşim bindik. Beş buçukta kalkacak. İDO seçim otobüsünü bekledi 20 dakika geç kalktı. Ak Parti seçim otobüsünü bekledi 20 dk. Hani çoğulcu demokrasiydi? Hani insan haklarıydı? Bunlar kendilerine gelince yontuyorlar. MHP'nin otobüsünü bekler miydi o İDO? Bekler miydi? Size soruyorum.

BUNLAR KÜÇÜK ŞEYLER AMA MİDE BULANDIRIYOR

Of of! Bunlar küçük şeyler ama bunlar mide bulandıran şeyler arkadaşlar. Tek partili döneme mi döneceğiz acaba? Yaa siz böyle koyun gibi olursanız döneriz valla ona göre. Bunları da herkes söyleyemez yani sıkar biraz yani sıkar sıkar. Ama biz kendimizi biliyoruz kardeşim. Kanunlara saygılıyız. Allah'tan korkarız.

ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR ÜLKEYİ

Önemli olan herkesin bu duygular içinde olması. Kanunlara saygılı olacaksın. Başkalarının haklarına saygılı olacaksın ama maalesef işte. Çok zor günler bekliyor ülkeyi."

Etiketler :