Mehmet Barlas'tan Ahmet Hakan'a çok sert çıkış

Mehmet Barlas'tan Ahmet Hakan'a çok sert çıkış

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ve Sabah yazarı Mehmet Barlas arasındaki polemik giderek sertleşiyor.

Medya dünyası, iki etkili kalem; Barlas ve Ahmet Hakan'ın polemiğini konuşuyor. Barlas'ın Aydın Doğan'a yaptığı, 'yazarlarını uyar' çağrısının ardından Hakan ve Barlas arasında başlayan tartışma giderek büyüyor.

Sabah yazarı Barlas, Ahmet Hakan'a Kanal 7 dönemiyle yüklendi. İşte Barlas'ın o satırları:

'DENİZ FENERİ TELLALLIĞINDAN ODATV TETİKÇİLİĞİNE'

Kendini sözcü sandı. Bu arada Ahmet Hakan'a da kendinden menkul 'Aydın Doğan sözcüsü' olmaktan artık vazgeçmesini öneriyorum. Bir şeylerin sözcüsü olduklarını ve 'İleri gelenler' katına yükseldiklerini zanneden yeni yetmelerin, bir anda 'İleri gidenler' konumuna yerleştirilmeleri ilk defa görülmüyor. Bunların geçmişte nasıl kullanılıp atıldıklarını, sonra da nasıl davalık olduklarını hep hatırlamak gerekir. Bir gün Deniz Feneri tellallığında, ertesi gün Odatv tahrikçiliğinde, bir başka gün de Gezi eylemleri kışkırtıcılığında rol alınarak bir hayat ve düşünce çizgisi oluşturulamaz.

'AYDIN DOĞAN'IN MASASINDA ŞARAP İÇMEK'

Kanal 7'de 28 Şubat'a karşı çıkıp, CNN Türk'te 27 Nisan muhtırasını desteklemek arasındaki alanda yaşamak, bir gün Erbakan'ın yanında beyaz çoraplı ve terlikli oturmak ile ertesi gün Aydın Doğan'ın masasında şarap içmek kadar tutarsızlık getirebilir.ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.