Mehmet Topuz Fenerbahçe'de!

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de!

Beşiktaş'la anlaşan Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe aldı. İşte Topuz transferinde yaşanan şok gelişme.

Dün akşam Beşiktaş ile anlaşan ve "Fenerbahçe de beni istedi ama Beşiktaş daha samimiydi. Ben zaten Beşiktaşlıydım ve artık Beşiktaş'ın futbolcusuyum" diyen Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin oldu !.. Kayserispor Kulübü, Beşiktaş ile anlaştığını söyleyen yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

RESMİ AÇIKLAMA
Bu arada sarı lacivertliler "Mehmet Topuz Fenerbahçe’de" başlığıyla resmi internet sitelerinden bir açıklama yaptılar: "Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. Kamuoyuna Duyurulur."

"BEŞİKTAŞLIYIM" DİYEN TOPUZ NE YAPACAK?
Ancak Fenerbahçe'nin açıklamasında Mehmet Topuz ile anlaşıldığı yönünde bir ifade yer almıyor. Dün geceden beri ısrarla Beşiktaşlı olduğunu ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen Mehmet Topuz'un bu durum karşısında ne tavır alacağı merak ediliyor.

Etiketler :