"MEHMETÇİK GAZZEYE"

"MEHMETÇİK GAZZEYE"

Siyonist devletin Gazze filosuna hain saldırısı Konsolosluk önünde protesto ediliyor. Binlerce Müslüman 'Mehmetçik Gazzeye' diye haykırıyor.

Bir yaşından seksen yaşına kadar farklı yaş gruplarının bulunduğu Gazze Yardım Filosuna yapılan saldırı sabırları taşırdı. Siyonist devletin yetkilileri insan hakları aktvistlerini serbest bırakacağını açıklaması 2 gündür aralıksız süren eylemleri duraklatmadı aksine daha da artırdı.

Gece yarısı olmasına karşın Leventteki Siyonist İsrail konsolosluğu önünde binlerce insan toplanarak, "Mehmetçik Gazzeye" sloganları atmaya başladı. 2 gündür aralıksız süren eylemlere katılımın hergeçen an daha da artması dikkat çekerken, 'insanlık nöbeti'nin daha uzun süre devam edeceği bildiriliyor.

Konsolosluk önünde güvenlik güçlerinin aşırı tedbiri gözden kaçmazken, tekbir sesleri siyon yuvasının duvarlarını titretti. "Katil İsrail", "Mehmetçik Gazzeye", "Hamasa selam direnişe devam" ve "İsrail Ortadoğu'dan defol" sloganları ile eylemlerine devam eden vatandaşların her geçen an tepkisi daha da büyüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :