Melih Gökçek, Behzat Ç.'de rol alacak mı?

Melih Gökçek, Behzat Ç.'de rol alacak mı?

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, son günlerin en popüler dizilerinden Behzat Ç.'de rol alması için yapılan teklife ne cevap verdi?

Sevilen televizyon dizisi Behzat Ç'nin yapımcısı Tarkan Karlıdağ, yönetmeni Doğan Ümet Karaca ile oyunculardan Berkan Şal (Hayalet) ve Fatih Artman (Harun), Gökçek'e makamında ziyarette bulundu.

Gökçek, Ankara'da çekilen dizilerin sayısının artmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, bu dizilerin özellikle Ankara'nın tanıtımı noktasında çok büyük faydası olduğunu belirtti. Gökçek, "Onun için biz Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

GÖKÇEK'TEN DİZİ İÇİN YENİ MEKAN TAVSİYELERİ

Dizinin yapımcısı Karlıdağ'dan dizide büyükşehir belediyesinin park ve bahçeleri ile rekreasyon alanlarının görüntülerinin de kullanılmasını isteyen Gökçek, çocuklarla ilgili bir senaryonun olması halinde Harikalar Diyarı'nın da rahatlıkla kullanılabileceğini bildirdi. Gökçek, "Görsel zenginlik açısından Altınpark, Gölbaşı ve Dikmen Vadisi kullanılabilir" dedi.

Yapımcı Tarkan Karlıdağ ise, dizinin çekimlerinin Haziran ayı ortalarına kadar devam edeceğini, Gökçek'in söylediği alanların da çekimlerde kullanılabileceğini ifade etti. Ankara'da şu an 5 televizyon dizisi çekildiğini belirten Karlıdağ, Behzat Ç'nin ardından Ankara ile ilgili bir dönem dizisi daha çekmek istediklerini, bununla ilgili çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

GÖKÇEK, BEHZAT Ç.'DE ROL ALACAK MI?

Dizinin, Ankara'nın geçmişine ait bir hikayeyi anlatacağını belirten Karlıdağ, "Biraz Hacettepespor Kulübü'nün kuruluşuyla ilgili bir hikaye. Mor Menekşeler adı altında projeyi yazdırdık. Bu verimli iş birliğini bu projeyle de sürdürmek istiyoruz. Dizi, Ankara'nın çehresinin değişimiyle ilgili. Hacettepe biraz kabadayılar semti olduğu için, biraz onların üzerinden 'Bir Zamanlar Amerika' filmi havasında olacak" şeklinde konuştu. Gazetecilerin, dizide Gökçek'in de yer alıp almayacağı sorusuna Karlıdağ, "Biz teklif ettik. Başkanım da değerlendireceğini söyledi" şeklinde konuştu.
 

Etiketler :