Meral Akşener: Başbakanlık bizimdir

Meral Akşener: Başbakanlık bizimdir

Kurultay için toplanan partililere seslenen Meral Akşener, çok yakında "Başbakan Meral" denileceğini iddiasında bulundu.

MHP'de kurultay için otel önünde toplanan genel başkan adayları kurultayın yapılmayacağını anlayınca alanı bir bir terketti. Meral Akşener ise önce "barikatın önünden ayrılmayacağım" dedi, daha sonra otel önünde mini miting yaptı.

Kurultay ümidiyle toplanan muhalif partililere seslenen Meral Akşener, bir kez daha Başbakan olacağını iddia etti.

Meral Akşener: Başbakanlık bizimdir

Meral Akşener: Başbakanlık bizimdir VİDEO

"KARAR VERDİM, GÖRECEKSİNİZ.."

Meral Akşener'in konuşmasından satır başları;

"Sabah 7'den bu yana aç susuz bekleyenler, kadınlar, gençler burada ya; Allah'ın izniyle gelecekteki Başbakanlık bizimdir. Karar verdim, göreceksiniz, görecekler; çok yakın bir gelecekte Başbakan Meral diyecekler.

Bugün burada bir hukuksuzluğu hep birlikte yaşadık. Sanmasın saray, sanmasın iktidar ülkücüler vazgeçtiler sanmasınlar. Bizim o polislere elimiz kalkmaz. Biz bu ülkede Anadolu evladına hiçbir zaman el kaldırmadık. Bütün hukuksuzlukları tespit ettik.

Meral Akşener: Başbakanlık bizimdir

"HEPİMİZ EVİMİZE GİDİYORUZ"

Sabaha kadar bekleyecektim ama sabah 7'den bu yana heres aç susuz burada dediler. Onun için şimdilik hepimiz evimize gidiyoruz. Ne yaparsanız yapın ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz. Bu hukuksuzluğun ve kaosun sorumlusu Yargıtay'dır. Derhal bu kaosu ve yanlışlığı gidermelisiniz. Eğer adalet anlayışı bu ülkede yüzde 24'e düşmüşse hukuk adamlarımızın bu yanlışlığı düzeltmesi gerekiyor. Bugün Asena'lar dirsek atmayı öğrendi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.