Mersin'de bina çöktü yaralılar var

Mersin'de bina çöktü yaralılar var

Mersin'in Akdeniz ilçesinde yer alan bir bina çöktü.

Mersin'in Merkez Akdeniz ilçesi, Bahçe Mahallesi, Burhan Felek Caddesi üzerinde yer alan bir bina, henüz bilinemeyen bir neden ile çöktü. Enkaz altından 1'i ağır 5 kişi kurtarıldı.

Akdeniz İlçesi Duran Felek Caddesi üzerinde bulunan ve iki ailenin yaşadığı belirtilen eski bir bina saat 23.30 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü. Çevreyi toz bulutu sararken, hemen olay yerine koşan mahalle halkı 5 kişiyi enkazdan yaralı olarak kurtardı.
 
Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. 
 
İhbar üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve çok sayıda ambulans ile polis ve sivil savunma ekipleri olay yerine geldi.

mersin.20150206000009.jpg

"İÇERİDE BAŞKA KİMSE YOK"
 
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, kentte iki katlı evde meydana gelen çökmeyle ilgili "Gerek AFAD, gerek itfaiye ekipleri içeriden 5 kişiyi çıkardı. Ev sahibinin dediğine göre içeride başka kimse yok" dedi.
 
Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Çakacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki katlı evde çökme meydana geldiğini söyledi. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü aktaran Çakacak, şöyle devam etti:
 
"Gerek AFAD, gerek itfaiye ekipleri içeriden 5 kişiyi çıkardı. Ev sahibinin dediğine göre içeride başka kimse yok. 5 kişi şu an hastanede, onları ziyarete gidiyoruz. Aldığımız ilk bilgilere göre hayati tehlike yok dendi ama ben bizzat ziyaret edeceğim. Ben ev sahibiyle görüştüm, evde başka kimsenin olmadığını söyledi."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.