Mersin'de Ordu maçı öncesi para desteği

Mersin'de Ordu maçı öncesi para desteği

Bank Asya Liginde Şampiyonluk mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu’na maddi destekler giderek artıyor.

Abdullah Biçer'in haberi

Koç topluluğu bünyesinde yer alan ve Nakliye-Lojistik sektörüne trayler üreten  Otokar- Fruehauf, Mersin’de ki Bayiler toplantısında bir süpriz yaparak Mersin İdman Yurdu’na  bağış çeki sundu.

Türkiye’nin en büyük taşımacılık firmaları arasında olan ve Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Ali Kahramanlı, kendisi içinde bir sürpriz olan bu bağış için oldukça duygulandı.

Mesleki açıdan katıldığı toplantıda,Hilton Otelde ki süprizi hazırladıkları sembolik çek ile taçlandıran "Otokar Fruehauf" İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokadlı, Mersin İdman Yurdu’nun başarılı olmasını canı gönülden istediklerini hatırlatarak, “Mersin son yıllarda Türkiye’nin  parlayan bir yıldızı oldu.  Akdeniz Oyunları’nın da 2013 yılında Mersin’de yapılacak olması çok önemli bir olaydır. Mersin İdman Yurdu’nun da Süper lige çıkışı gerçekleşirse  Mersin, spor kenti olacak görüşündeyiz “ dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bağışa teşekkür etti. Kahramanlı, “Bu takım kentin takımı. Burada bize destek veren "Otokar Fruehauf" firmasına teşekkür ediyoruz. Biz geçen hafta kendi sahamızda ummadığımız yenilgi aldık. Bu hafta deplasmanda oynanayacağımız  Orduspor maçı öncesinde verilen destek ,bizim için önemliydi. Herkesin bu destekleri örnek almasını istiyoruz dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :