MESCİD-İ AKSA CİDDİ TEHDİT ALTINDA

MESCİD-İ AKSA CİDDİ TEHDİT ALTINDA

MÜSLÜMANLAR KUDÜS DAVASINA ARTIK SAHİP ÇIKSIN..

Raid Salah’ı parti genel merkezinde kabul eden Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Mescid-i Aksa’nın Müslümanların ilk kıblesi olduğundan dolayı sadece Filistinlilerin değil, bütün müminlerin ortak davası olduğuna dikkat çekerek “Dünya haritasına bir bakın. 52 devletten oluşan Amerika Birleşik Devletleri bir yanda. Öte yanda 27 devletten oluşan Avrupa Birliği. 1.5 Milyarlık Çin Devleti. Ancak parça parça edilmiş bir İslam Alemi. İslam Birliği kurulmadan Filistin’de, Mescid-i Aksa’da ve başka coğrafyalarda zulümler devam edecektir” uyarısında bulundu.

Saadet Partisi olarak bu parçalanmışlığın son bulması için mücadele ettiklerini kaydeden Kamalak, Milli Görüşün ikinci 40 yılında söz konusu parçalanmış haritanın birleştirileceğini ifade etti.”Bütün Müslümanlar kardeştir. Kardeşlerin bir araya gelmesi lazım. Aksi halde bu tür acılar devam eder” diyen Kamalak, teşkilatlar ve kardeşleriniz olarak Filistin ve Mescid-i Aksa davası için Filistin halkının yanında olduklarını bildirdi. Kamalak, “Kurtuluş yakındır. Hem Filistin, zulümden kurtulacak, hem de Mescid-i Aksa, asli hüviyetine kavuşacaktır” dedi.

SİYONİST BAKANIN ‘SEMADAN BİR ATEŞ İNECEK, MESCİD-İ AKSA’YI YAKACAK!’ HEZEYANI

Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci ve beraberindeki heyetle birlikte Saadet Partisi’ni ziyaret eden Kudüs Muhafızı ve 1948 Filistin İslami Hareket Lideri Şeyh Raid Salah, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın Türkiye ile ilgilendiği kadar, Filistin ile de ilgilendiğini belirterek, konuşmasına Milli Görüş Liderinin ruhu için Fatiha okuyarak başladı. Kudüs’ün 1948’den itibaren, Mescid-i Aksa’nın ise 1968’den beri işgal altında bulunduğunu ve şu günlerde de özellikle İsrail tarafından büyük tehlikelerle karşı karşıya getirildiğini kaydeden Raid Salah şunları söyledi: “ İsrail Meclisi’nde bir kanun çıktı. Onaylandı. Buna göre Mescid-i Aksa ikiye bölünecek. Yarısı Müslümanlara, diğer yarısı da Yahudilere verilecek. Bununla da yetinmiyorlar. Altında kazı çalışmaları devam ediyor. Temelleri zarar görsün diye. Asıl amaçları Mescid-i Aksa’yı yıkıp, yerine Süleyman Tapınağını inşa etmektir.” İsrail Eski Meclis Başkanı ve Eski Bakanlarından Abraham Burg’un, ‘Semadan bir ateş inecek, Mescid-i Aksa’yı yakacak’ şeklinde hezeyanlarda bulunduğunu bildiren Kudüs Muhafızı Raid Salah, bütün bu tehlikelere karşı Filistin halkının tek başına karşı koyamayacağını ve başta Saadet Partisi Teşkilatları ve mensupları dahil, bütün Müslümanların Kudüs davasına sahip çıkmaları gerektiğini bildirdi.

Ziyaretin sonunda Raid Salah, Saadet Lideri Kamalak’a, Mescid-i Aksa’nın bahçesindeki zeytin ağaçlarından imal edilmiş zeytinyağı hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.