Mescid-i Aksa'ya Saldıranlara Uyarı

Mescid-i Aksa'ya Saldıranlara Uyarı

Hamas: Mescid-i Aksa'yı Korumak İçin Tüm Seçenekler Açıktır.

Sami Ebu Zuhri, Mescid-i Aksa ve Halil İbrahim Camii'nde bugün düzenlenen saldırılara yanıt olarak Filistin halkının önünde tüm seçeneklerin açık olduğunu söyledi.

İsrail'le müzakerelerin yeniden başlamasına karşı çıktıklarını belirten Ebu Zuhri "Mescid-i Aksa'da artan gerilim, Siyonistlerin sayısız suçlarına, Yahudileştirme ve yerleşim merkezi inşasının devam etmesine rağmen Fetih sultasıyla Siyonist işgalciler arasındaki müzakerelere Arapların onay vermesinin neticesidir" dedi.

"Mukaddesatımızı korumak için halkımızın önünde tüm seçenekler açıktır" diyen Ebu Zuhri, İsrail'in işlediği suçlara karşı İslam ümmetini harekete geçmeye çağırdı.

Mescid-i Aksa ve Kudüs'teki Filistinlilerin bugün gösterdikleri direnişi takdir ettiklerini belirten Ebu Zuhri, "İşgalcilerle müzakere masasına dönmek, ulusal bir suçtur. Halkımız, bu suçu asla affetmeyecektir" dedi.

İsrail askerlerinin bugün Cuma namazı vaktinde Mescid-i Aksa'ya girmek istemesi üzerine çıkan çatışmalarda 60 Filistinli yaralanmıştı. isra haber

Etiketler :