Messi ve liderliğini yaptığı Paris Saint-Germain ekibine Suudi Arabistan'da coşkulu karşılama

Messi ve liderliğini yaptığı Paris Saint-Germain ekibine Suudi Arabistan'da coşkulu karşılama

İSTANBUL (AA) - Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in yıldızı Lionel Messi ve liderliğini yaptığı Fransa Birinci Futbol Ligi...

İSTANBUL (AA) - Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in yıldızı Lionel Messi ve liderliğini yaptığı Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain (PSG) ekibi Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da coşkuyla karşılandı.

Suudi Arabistan'ın El-İhbariyye kanalının canlı yayınladığı görüntülere göre, PSG Kulübü Başkanı Nasır el-Halifi ve PSG ekibi başkentteki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'na ulaştı.

Görüntülerde, Halifi, Messi ve aralarında Brezilyalı Neymar, Fransız Kylian Mbappe ve Faslı Achraf Hakimi'nin de bulunduğu PSG ekibinin havalimanında folklor gösterisi eşliğinde Suudi Arabistan Spor İdaresi Başkanı Turki bin Abdulmuhsin Al eş-Şeyh tarafından çiçeklerle karşılandığı görülüyor.

Turki Al eş-Şeyh, Twitter hesabı üzerinden Halifi, Messi ve dünya kupasında Fas Milli Takımı'nda forma giyen Hakimi'nin sıcak karşılanmasını gösteren fotoğraflar yayınladı.

Al eş-Şeyh ayrıca yetim ve şehit çocuklarının Messi ile tanışma sevincini gösteren fotoğraflar da paylaşarak, bu sevinci yaşatmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.