Mesut Özil, Brezilya'da "efsane" olmak istiyor

Mesut Özil, Brezilya'da "efsane" olmak istiyor

Mesut Özil, Güney Amerika'da Dünya Kupası'nı kazanarak efsane olabileceklerini ifade etti.

Brezilya'nın evsahipliğinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı oyuncu Mesut Özil, Güney Amerika'da Dünya Kupası'nı kazanarak efsane olabileceklerini ifade etti.

Özil, Alman Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Alman Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda iyi yolda olduklarını belirterek, şimdiye kadar çıktıkları 3 karşılaşmada iyi oynadıklarını, bundan sonra daha da iyi oynamak zorunda olduklarını bildiklerini vurguladı.

Şimdiye kadar hiçbir karşılaşmadan mağlup ayrılmadıklarına işaret eden Özil, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün talimatlarını uyguladıklarında rakiplerinin galip gelme şansının olmadığını kaydetti.

Almanya'nın Dünya Kupası'nda şampiyon olma şansını da değerlendiren Özil, ''Hepimiz elimizden gelen en iyisini yaparsak her takımı yenebiliriz. Avrupa ülkesinden ilk takım olarak Güney Amerika'da Dünya Kupası'nı alırsak hepimiz efsane olabiliriz. Bundan başka her şey benim için hayal kırıklığı olur'' ifadesini kullandı.

Dört yıl önce Güney Afrika'da hedefe az kala elendiklerini hatırlatan tecrübeli oyuncu, ''Bu bizim için acıydı. Ben yine kıl payı başarısız olmak ve dört 4 yıl sonra tekrar bu fırsatı beklemek zorunda kalmak istemiyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda şimdiye kadar 4 gol atan takım arkadaşı Thomas Müller'i öven Özil, ''Ona sahip olduğumuz için mutluyuz. Ne yapacağı kestirilemiyor. Özellikle Dünya Kupaları'nda çok tehlikeli olduğu görünüyor'' şeklinde görüşünü açıkladı.

Özil, Müller'in Dünya Kupası'nda gol kralı olabileceği ihtimalinin bulunduğunu da kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.