Mesut Özil'e reklam yasağı

Mesut Özil'e reklam yasağı

İspanyol ekibi Real Madrid'in Türk kökenli Alman milli yıldızı Mesut Özil'e menajeri Reza Fazeli'den reklam yasağı getirildi.

Dünya starları arasına giren Mesut için çok sayıda reklam yapması talebiyle karşılaştıklarını belirten Reza Fazelli, "Biz Mesut'la yaptığımız program çerçevesinde ilerliyoruz. Başarılıda olduk, dahada başarı olacağız. Son iki yıl içinde 15 reklam isteğini geri çevirdik." açıklamasını yaptı.

STRATEJİMİZ SÜRECEK

Menajerin istekleri doğrultusunda ilerlediklerini vurgulayan Mesut Özil, "Menajeriminin stratejisini aynen uyguluyorum, zaten futboldan arta kalan pek vaktim yok" diye konuştu.

22 yaşındaki Real Madrid'in yıldız oyuncusu Mesut Özil son iki yıl içinde spor ürünleri firması Nike, bilgisayar oyunları devlerinden EA-Sports ve dünyaca ünlü çikolata firması Ferrero'nun Nutella reklamlarında oynadı. Real Madrid'e transfer olmasıyla daha fazla ilgi görmeye başlayan ve daha fazla reklam ücreti teklif edilen Mesut'un menajeri Fazeli, "Mesut'un yüzünü para için kısa sürede eskitmemeliyiz" diye konuştu.İspanyol gazetesi Marca "Mesut Real'de an fazla kazananlar listesinde dördüncü sırada. Yılda 5 milyon euro kazanan Mesut'tan sadece Ronaldo, Kaka ve Casillas daha fazla para kazanıyor" yorumunu yaptı.

GAZETEPORT

Etiketler :