Mesut Özil'in gözünden Ronaldo

Mesut Özil'in gözünden Ronaldo

Mesut Özil, iki yıldır Real Madrid'te birlikte top koşturduğu takım arkadaşı Ronaldo'yu anlattı.

Almanya-Portekiz maçı öncesi Alman mili takım oyuncusu Mesut Özil,İspanya'nın Real Madrid takımındabirlikte top koşturduğu PortekizliCristiano Ronaldo'yla ilgili düşüncelerini Die Welt gazetesi için kaleme aldı.

"ADAPTE OLMAMDA RONALDO'NUN PAYI BÜYÜK"

"İki yıl önce Madrid'e gittiğimde, baştan beri benimle yakından ilgilenen Cristiano Ronaldo'nun muhteşem kişiliğini tanıma fırsatıbuldum" diyen Mesut Özil, "Ronaldo'nun bana olan ilgisi yapmacık değildi, kalpten gelen bir yakınlıktı. Bu durum benim Real Madrid'e daha kolay adapte olmamı sağladı. O zamanlar Ronaldo dünyanınen çok kazanan futbolcusuydu, buna rağmen mütevaziliğiyle ön plana çıktı. Bu yüzden onun gibisi dünyada yok" dedi.

Ronaldo'nun egoist olmadığını belirten Mesut Özil, takım ruhuyla hareket eden Portekizli yıldızın, yaptıklarıyla her zaman örnek olduğunu söyledi.

ANTRENMAN MAÇINI BİLE KAZANMAK İSTER

Real Madrid'te iki yıldır zamanının büyük bir kısmını Ronaldo'yla birlikte geçirdiğini dile getiren Mesut Özil, "Futbolcu olarak çok hırslı biri. Antremandaki her maçı bile kazanmak ister. Antreman bittikten sonra bile kendi başına serbet atış ve penaltı çalışması yaparak kendine olana güveni tazeler" şeklinde konuştu.

EN PROFESYONEL FUTBOLCULARDAN BİRİ

Cristiano Ronaldo'nun özel hayatı üzerine yazılanların çoğunun doğru olmadığını savunan Alman milli takım oyuncu Özil, "Şunu içtenlikle söyleyebilirim ki, gördüğüm en profesyonel futbolculardan biri. Zamanın büyük bir kısmını spor yaparak ve fitness yaparak geçirir" dedi.

Cristiano Ronaldo'nun antremanlarda en şakacı futbolcuların başında geldiğini söyleyen Mesut Özil, boş vakitlerini ise genellikle Sergio Ramos, Karim Benzema ve Sami Kheidira ile geçirdiğini belirtti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.