"Mete ve Yasemin'den 2020'de madalya bekliyoruz"

"Mete ve Yasemin'den 2020'de madalya bekliyoruz"

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele eden milli sporcular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün, gelecek için umut verdiğini söyledi.

 

ANKARA (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele eden milli sporcular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün, gelecek için umut verdiğini söyledi.

Topaloğlu, Rio 2016'ya ikinci turda veda eden 17 yaşındaki milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün performansını AA muhabirine değerlendirdi.

İki genç okçunun da üst düzey rakiplere yenildiğini hatırlatan Topaloğlu, "İki sporcumuz da henüz 17 yaşındalar. Her ne kadar kaybetmiş gibi gözükseler de Türk okçuluğu kazanmıştır. Türk okçuluğunun önemli noktalara doğru gittiği, Rio'da belli olmuştur." ifadelerini kullandı.

Mete ve Yasemin'in, ilk olimpiyat deneyimlerinde gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Topaloğlu, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na ilişkin ise şunları kaydetti:

"Ben kendilerini başarılı buluyorum. Rakipleri karşısında hiçbir zaman ezilmediler. Başa baş mücadele ettiler. Sonuçta bu sporcularımız ileride ülkemize çok önemli başarılar getirecekler. Sporcularımız en az 4 olimpiyatta daha mücadele edecekler. 2020 Olimpiyatları'nın hazırlıklarına vakit kaybetmeden hemen başlayacağız. Mete ve Yasemin'den 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda madalya bekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.