Metiner'in sözleri Ekşi'yi çıldırttı!

Metiner'in sözleri Ekşi'yi çıldırttı!

Haber Aktif'te Mehmet Metiner ile Oktay Ekşi birbirine girdi, suçlamalar ve hakaretler havada uçuştu...

TV 8 ekranlarında Gökmen Karadağ'ın hazırlayıp sunduğu Haber Aktif tansiyonu yüksek bir polemiğe sahne oldu. Oktay Ekşi ile Mehmet Metiner'in birbirine girdiği tartışmada suçlamalar ve hakaretler havada uçuştu.

HSYK'nın şok kararıyla Zekeriya Öz'ün Ergenekon davasından alınmasını gündemine alan Haber Aktif'e Oktay Ekşi ve Mehmet Metiner kavgası damga vurdu. HSYK'nın kararını tartışan Ekşi ve Metiner konu dışına çıkınca olanlar oldu. Metiner, Ekşi'nin 27 Mayıs başta olmak üzere darbeler destek verdiğini söyleyerek kavganın fitilini ateşledi.

Ekşi'nin 28 Şubat sürecindeki yazılarını da eleştiren Metiner ünlü 'Alçakları tanıyalım' yazısında gönderme yapınca ortalık karıştı. İlginç diyalogların yaşandığı polemikte yer yer ağır ifadeler de kullanıldı. Metiner'in darbeci suçlamalarına 'Üzerimde çalışıldığını ve nokta hedefi olduğumu biliyorum' diyerek cevap veren Ekşi kendini savundu.

Oktay Ekşi: Nerenle okudun benim yazdıklarımı. Şemdin Sakık'ın ifadelerini içeren haber geldiğinde daha isimler belli değilken ben 'Alçakları Tanıyalım' yazısını yazdım.

Mehmet Metiner: Ahmet Kaya konusu...

Oktay Ekşi: Ben Ahmet Kaya ile ilgili hiç bir yazı yazmadım. Bence Ahmet Kaya'nın yazı konusu olacak bir ağırlığı yoktur zaten...

Mehmet Metiner: Sizin ağırlığınızla kıyaslandığında çok daha ağır gelir...

Oktay Ekşi: Dikkat et söylediklerine misliyle karşılık veririm sana...



Tartışmanın sonu gelmeyince araya giren moderatör Gökmen Karadağ iki gazeteciden eski defterlerin açılacağı bir tartışma programı sözü alarak polemiğe nokta koydu.  

Etiketler :