Metrobüs yolunda ölümlü kaza

Metrobüs yolunda ölümlü kaza

Şişli D-100 Karayolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak metrobüs yoluna girdi.

Şişli D-100 Karayolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak metrobüs yoluna girdi. Kazada ağır yaralanan 17 yaşındaki Cennet Sarı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı 2 kişinin tedavileri ise sürüyor.

Kaza, D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkisinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı istikametinde giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 NL 019 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle önünde seyreden İbrahim Kabasakal'ın kullandığı 34 MUM 13 plakalı araca arkadan çarptı. Kabasakal'ın otomobili kendi etrafında dönmeye başladı. Diğer otomobil ise bariyerlere çarparak takla attı. Otomobilde bulunan Cennet Sarı camdan yola fırladı.

Sağlık ekipleri, Cennet Sarı'yı olay yerindeki müdahalesinin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Cennet Sarı, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.