ÜSİMDER MEVLİD KANDİLİNDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

ÜSİMDER MEVLİD KANDİLİNDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

ÜSİMDER'in (Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) Mevlid Kandilini yoğun programla kutladı.

ÜSİMDER Sosyal medyada programın detayını paylaştı.

”6 Ekim Perşembe günü Antalya’dan gelen karanfillerimizin elimize ulaşması ve yönetim kurulu üyelerimizin heyecanlı koşuşturması ile başladı Mevlid Kandili organizasyonumuz. Karanfiller paketlendi, ikramlık lokumlar tedarik edildi, paketleme işlemi akşamın geç saatlerine kadar devam etti.

7 Ekim Cuma günü yönetim kurulu üyelerimiz ve Üsküdar ilçe sınırları içerisinde bulunan İmam Hatip Okullarında okuyan öğrencilerden oluşan gönüllülerimiz ÜSİMDER dernek merkezinde buluşarak son hazırlıklarını yaptılar.

Daha sonra gruplar halinde Üsküdar meydanına dağılarak, "çam sakızı dernek armağanı" lokumlarımızı ve karanfillerimizi vatandaşlara, esnaflara, çocuklara, yaşlı amcalara ve teyzelere, işten dönenlere, parklarda oturanlara, Üsküdar’ı gezen turistlere velhasıl ulaşabildiğimiz herkese ikram ettik.

Bu vesile ile;

Organizasyonda emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Tüm İslam aleminin Mevlid kandilini tebrik eder ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını dileriz. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.