MHP Hakkında Şok İddia!

MHP Hakkında Şok İddia!

Kaset skandalı ile çalkanan MHP ile ilgili bir şok iddia daha ortaya atıldı. Esk DYP milletvekili Tevfik Diker'in Bahçeli'ye yakın bir MHP'liye dayandırdığı iddiaya göre 8 kaset daha varmış...

Eski Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Sekreteri, 19-20. dönem Manisa Milletvekili Tevfik Diker, "Sırada sekiz kaset daha varmış. Kasetler kimlerle ilgili ve bu iddialar kimlere ait bunu ancak Bahçeli isterse yüz yüze anlatabilirim" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin işi uzatmadan istifaları istemesinin doğru bir yol olduğunu anlatan Diker, yaptığı yazılı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: "Buna rağmen bazı sorular hâla cevap bekliyor. Örneğin 'Genel Başkan olarak bu iki ismi yardımcı seçen siz değil misiniz?', 'Bu güne kadar yapılan ihbarları ve uyarıları neden ciddiye almadınız?' Dün bazı MHP'li eski milletvekili ve hatta Bahçeli'ye akrabalık derecesinde çok yakın bir ismin de aralarında olduğu bir grupla beraber oldum. Ağızlarını neredeyse bıçak açmıyordu.

8 KASET DAHA VAR

Renkleri kap karaydı. Bana ve benimle beraber olan parlamenterlere söylediklerini aynen iletiyorum. Sırada sekiz kaset daha varmış! Kasetler kimlerle ilgili ve bu iddialar kimlere ait bunu ancak Bahçeli isterse yüz yüze anlatabilirim."

Kaset skandalının MHP'yi zor durumda bıraktığına dikkat çeken Diker, sözlerine şöyle devam etti: "(Kaset olayı MHP'den en az iki veya üç puan götürür) diyenlerin sayısı bir hayli fazla. Bu da MHP'yi baraja takar. Bu yazıyı kaleme aldığım sıralarda bir siyasi partinin genel başkan yardımcısı telefonla aradı. 'Şu an elimizde yapılmış ve noter tasdikli beş kamuoyu anketi var 4'ünde MHP baraj altı birinde ise yüzde 10'u aşıyor. Mayıs'ın ilk haftasında açıklayacağız' dedi." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.