MHP hakkını mahkemede arıyor!

MHP hakkını mahkemede arıyor!

Suç duyurusu yapılanlar arasında gazeteciler de var... Suçlanan isimler arasında Melih Gökçek'in de adı geçiyor..

Milliyetçi Hareket Partisi'nin avukatı, kaset skandalları nedeniyle, çoğunluğu gazeteci olmak üzere 13 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi. Suç duyurusunda bulunulan 13 kişi arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de var.

AVUKAT SAVCI ÇİMEN'LE GÖRÜŞTÜ

MHP'de eski genel başkan yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu'nun avukatı Mete Han Özkan, bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelerek soruşturma savcısı Adnan Çimen ile görüştü. Özkan görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

ŞANTAJ MEKTUBUNDAN FARKSIZ

Kaset soruşturmasında faillerin henüz bulanamadığını söyleyen Özkan, "Az önce savcılığa ihbarda bulunduğumuz bazı gazeteci ve siyasiler, yeni kasetlerin varlığından bahsederek genel başkan Devlet Bahçeli'yi istifaya davet etmektedir. Kaset komplosunu işleyen suç örgütünün amaçları doğrultusunda, aynı paralelde, ortak hareket ediyormuşçasına, son günlerdeki yayın, yorum ve köşe yazılarında genel başkan Devlet Bahçeli'yi istifa ile tehdit etmeleri, yeni genel başkan bulmaları, bu şebekenin şantaj mektubundan farklı değildir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.