MHP'de KCK krizi çıktı

MHP'de KCK krizi çıktı

CHP-BDP ittifakı tartışmaları sürerken, MHP'de de KCK krizi çıktı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili Muzaffer Çakmaklı'nın, KCK sanıklarına destek vermesi partide rahatsızlık oluşturdu. Cihan Paçacı'dan 'kendi görüşleri' açıklaması geldi.

KCK davası ile ilgili de konuşan Çakmaklı, "Bunları tutuklu yapmak dünyanın en büyük zulümlerinden bir tanesidir" demişti.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Diyarbakır'da miting düzenlenmesiyle ilgili henüz bir program planlanmadıklarını bildirdi.

Paçacı, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı'ya atfen bazı basın yayın organlarında MHP'nin Diyarbakır'da Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımıyla miting düzenleyeceğine yönelik haberlerin yer aldığını belirtti.

Paçacı, açıklamasında şunları kaydetti:

''Milliyetçi Hareket Partisi yurdumuzun her bölgesinde yoğun olarak seçim çalışmalarını yürütmektedir. Ancak Diyarbakır'da miting düzenlenmesi ile ilgili henüz bir programımız planlanmamıştır.

Yine Sayın Muzaffer Çakmaklı'nın medyada yer alan KCK davası ile ilgili yapmış olduğu yorumlar, Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi görüşü olmayıp tamamen kişiseldir ve kendisini bağlamaktadır.''

AA

Etiketler :