MHP'de 'Yeniden Yapılanma' Sesleri

MHP'de 'Yeniden Yapılanma' Sesleri

MHP'den Meclis'e giren Koray Aydın, yaptığı ilk açıklamada yüzde 13'lük oy oranını başarı olarak görmediğini ve partide yeniden bir yapılanma gerekeceğini söyledi.

MHP'de Trabzon'dan milletvekili seçilen eski bakanlardan Koray Aydın, partisinin seçimlerde aldığı sonucu başarı olarak görmesinin mümkün olmadığını söyledi. Aydın, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçim sonuçlarının Türk milletine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Aydın, yüzde 50 oy olan AK Parti'yi kutladı.

MHP'nin 34 ilde milletvekili çıkarttığını hatırlatan Aydın şunları söyledi: "Daha önce 59 ilde almıştık. Neredeyse o illerin yarısını kaybetmiş durumdayız. Bunun bir sorgulanmasının yapılması gerekir. Her işi oldu, bitti, ne güzel, ne ala diyemeyiz. Çünkü seçimi kazanan bir iktidar partisi var ve her seçimde oyunu arttırarak bunu başarıyor. O zaman bunu bütün muhalefet partilerinin aynı oranda düşünmesi, kendilerini yenileyecek yeni yapılanma programlarını uygulaması lazım. Bu gerçeği görmemezlikten gelerek siyaset yapamayız."

Aydın, parti yönetiminin seçim sonuçlarını başarılı bulduğunun hatırlatılması üzerine ise, "Bu seçin sonucunu başarı olarak görmek mümkün değil. MHP'nin aldığı yüzde 13'lük oyu ben başarılı bulmuyorum" karşılığını verdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.