MHP'den Aygün'e terörist benzetmesi!

MHP'den Aygün'e terörist benzetmesi!

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Ramazan ayı ve bayramı süresince terörist saldırıların milleti derinden üzdüğünü belirtti.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Ramazan ayı ve bayramı süresince terörist saldırıların milleti derinden üzdüğünü belirterek, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılışının bölücü örgütün propagan malzemesine dönüştürüldüğünü söyledi.

Partisinin Selçuklu İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kalaycı, "Milletin oylarıyla seçilen CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, kaçırılmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan ve olayı eleştiren arkadaşlarımızı PKK ağzıyla 'insan müsveddesi' olmakla itham etmiştir. Hüseyin Aygün, terörist bozması ve terörist müsveddesidir." dedi.

Kalaycı, "İçişleri Bakanı Hakkari'de taşlanıyor, BDP'li vekiller güpegündüz PKK'lı teröristlerle buluşuyor, kucaklaşıyor. PKK ile mücadeleyi bu noktaya maalesef hükümetin başlattığı PKK ile müzakere getirmiştir. Hükümetin 'PKK ile mücadelede iyi şeyler olacak' dediği bu muydu?" diye ifade etti.

Savcıların, BDP'li vekillerin PKK'lı teröristlerle kucaklaşmasıyla ilgili soruşturma başlatıp fezleke hazırlamasını isteyen Mustafa Kalaycı, "BDP'li vekiller hakkında hazırlanacak fezlekeler Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldiğinde, eğer AK Parti engel olmazsa Meclis bunun hesabını bu milletvekillerinden soracaktır." diye konuştu.

İktidar partisi AK Parti ile anamuhalefet partisi CHP'nin, son dönemde PKK ile aynı talepleri dile getirdiğini hatırlatan MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı, şöyle dedi: "Ne iktidardan ne de anamuhalefet partisinden PKK ile mücadelede ümidimiz kalmamıştır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.