MHP'den Sakık'a Palto cevabı !

MHP'den Sakık'a Palto cevabı !

BDP'li Sırrı Sakık'ın Bahçeli'yi Kastederek söylediği bundan sonra olsa olsa Öcalan'ın paltosunu vestiyere asarsın sözüne MHP'den cevap geldi.

Sırrı Sakık'ın 'olay' sözü beklendiği gibi MHP cephesinde sert bir karşılık buldu.

MHP, Sakık'ın “Elinde iple dolaşıp Öcalan’ı as diyen Bahçeli. Sen bu saatten sonra assan assan Sayın Öcalan’ın paltosunu vestiyere asarsın” sözüne "sefil" karşılığını verdi.

Sırrı Sakık'ın attığı olay twite cevap MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'den geldi. Yeniçeri, “Sakık, bu Anadolu’nun sahibi olduğunu sanan bir sefil” diye konuştu.

Yeniçeri'nin sözleri şöyle;

-“Ben ona cevabını vermiştim. Şimdi kendi aklından geçenleri başkalarına başka şeyi diyorlar. Ama o iktidar eğer bu milletin teveccühü ile bir gün ele geçerse asmak bir çözümleme biçimi değildir ya da intikam hissi ile yapılacak bir şey değildir.

FİTİL FİTİL BURUNLARINDAN DÖKÜLECEK

Fakat o Mehmetçiklerin hesabı fitil fitil burunlarından döküleceğini, o şehitlerin hesabının fitil fitil burunlarından döküleceğini bilmeleri gerekir.

Sakık’ı böyle konuşturan kişi Tayyip Erdoğan’dır. Sırtlarını onlara dayadılar. Şimdi millete meydan okuyorlar, bize de meydan okuyorlar.

Ben de onlara hodri meydan diyorum. Önümüzdeki günlerde her şey daha açık şekle girecek. O zaman değerlendirmelerin hangi boyuta gideceğini hepiniz göreceksiniz.”


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.