MHP'li Milletvekili Cengiz taburcu oldu

MHP'li Milletvekili Cengiz taburcu oldu

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan MHP Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildi.

Sağlığının iyi olduğunu, bir süre evinde dinlendikten sonra tekrar çalışmalarına başlayabileceğini ifade eden Cengiz, ''(Hastaneden üç ayda çıkamaz) demişlerdi ama ameliyatlar iyi geçti ve bir ayda iyileştik, takım elbisemizi giyerek 37 gün sonra taburcu olduk. Bu süreçte Genel Başkanım Devlet Bahçeli, TBMM Başkanımız Mehmet Ali Şahin, teşkilatımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve Türkiye'nin her yerinden arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun'' diye konuştu.

Tedavisini gerçekleştiren doktorlara ve sağlık ekibine de teşekkür eden Cengiz, hastanede kendisine büyük ilgi gösterildiğini söyledi.

Kaburgalarındaki ve köprücük kemiğindeki kırıkların bir süre sonra iyileşmesinin beklendiğini ifade eden Cengiz, milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptığını, 15-20 gün dinlendikten sonra seçim çalışmalarına başlamayı ümit ettiğini söyledi. 

Etiketler :